ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Γ´ Αθήνας

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Panda Cloud

Αν και υπάρχει μεγάλος αριθμός προγραμμάτων για να επιλέξετε, το Panda Cloud Antivirus είναι διαφορετικό καθώς εκμεταλλεύεται το cloud computing. Αυτό συνεπάγεται πως το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας λαμβάνει χώρα σε έναν απομακρυσμένο server, αφαιρώντας το περιττό "βάρος" από το PC σας. Λειτουργικα συστήματα που υποστηρίζονται: Windows 7, Windows Vista, Windows XP.

Συνδέοντας διαφορετικούς χρήστες του προγράμματος από όλο τον κόσμο μέσω του cloud, οποιοδήποτε ύποπτο αρχείο ανιχνευτεί ως ενδεικτικό παρουσίας νέου ιού, αναφέρεται αυτόματα σε όλους, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Βέβαια, αν και το Panda Cloud Antivirus δεν επιβαρύνει καθόλου το σύστημά σας, δεν περιλαμβάνει επιλογή scheduling. Παρόλα αυτά, ο έλεγχος σε πραγματικό χρόνο και οι χειροκίνητοι έλεγχοι προσφέρουν αρκετή προστασία για την πλειονότητα των χρηστών – κατάλληλη, ιδίως για παλιότερους υπολογιστές ή μικρότερης ισχύος συστήματα όπως είναι τα laptops και τα netbooks.

Σύμφωνα με την Panda, το Panda Cloud Antivirus εκμεταλλεύεται πλήρως την δύναμη της cloud αρχιτεκτονικής, ωστε να βρίσκει και να αναλύει τις νέες απειλές την στιγμή που αυτές παρουσιάζονται (σύμφωνα με την Panda, η μπορεί να βρεί μία νέα απειλή μέσα σε έξι λεπτά από απο τη στιγμή που θα μεφανιστεί στο internet), εξασφαλίζοντας έτσι την ταχύτερη μέχρι τώρα αντιμετωπίση ιών και άλλων απειλών. Το νέο σύστημα της Panda, ονομάζεται «συλλογική νοημοσύνη» (collective intelligence) και έρχεται να εκμεταλλευτεί ανώνυμα δεδομένα που στέλνονται σε αυτήν απο άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και τα οποία επεξεργάζεται για να διαχειριστεί γύρω στις 50.000 νέες απειλές την ημέρα. Έτσι, για να μπορέσει να λειτουργήσει το “cloud” αλλά και να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν antivirus, θα πρέπει αν κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή, να συμμετέχετε σε αυτό. Κάτι που είναι προφανές για να μπορέσει η Panda να προσφέρει την εύρεση, ανάλυση και αντιμετώπιση των ιών σε σχεδόν πραγματικό χρόνο!

Κατεβάστε το νέο Panda Cloud Antivirus απο τη διεύθυνση http://www.cloudantivirus.com/

Συνδεση

Στατιστικά Επισκέψεων

Από 1η Σεπτ. 2009
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα29
mod_vvisit_counterΤην προηγούμενη εβδομάδα727
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2684

Η IP σας: 54.166.141.69
 , 
Ημερομηνία: Σεπ 26, 2018
Στατιστικά από 18 Φεβρ. 2011

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 14 επισκέπτες σε σύνδεση


Είστε εδώ: Χρήσιμα Δωρεάν Antivirus Panda Cloud